Ny header! <3 ^^

Heihei!

Nå har jeg fått ny header til bloggen! :-D Hva synes du?

 

 

 

Blogges.<3

Har ikke skrevet på flere dager.......

Heihei!

Nå sitter jeg litt på PC`en mens jeg venter på at Idol skal starte på TV igjen. :-) En av grunnene til at jeg ikke har blogget er på grunn av det skjedde noe på tirsdag som jeg helst ikke vil nevne. Men alt er bra igjen nå, da. :-) Det nyeste nummeret av "Topp" kom endelig i dag + den artikkelen jeg har ventet på. Jeg skal kose meg med å lese det til kvelden.<3 Jeg abonnèrer på Topp, så det er dessverre ikke i butikken enda, men jeg tror det kommer ut den 19.oktober eller noe. Jeg skrev en historie på skolen for noen uker siden, alle skulle skrive en histore med samme tittel og noen stikkord osv. også skulle vi finne på resten selv. Læreren min sa at historien jeg hadde skrevet var utrolig bra og at han ville lese starten av den høyt for klassen! Jeg skulle vurdere det over helgen, men jeg vet ikke om jeg vil. Jeg ble selvfølgelig veldig glad og takknemlig når han sa det for jeg vil jo leve av å skrive etterhvert, men jeg synes det er litt flaut hvis han skal si hvem jeg er. Men, jaja, jeg får se. ;-)

 

Blogges.<3

Spørsmålsrunde

Heihei!

Nå skal jeg ha en liten spørsmålsrunde for nå er bloggen min 8 dager gammel og jeg vil at dere skal bli bedre kjent med meg. Svarene kommer mest sannsynlig ut som en video, men det kan hende den kommer ut skriftlig også, hvis det blir veldig få spørsmål. Du sender inn spørsmål ved å kommentere dette innlegget. Jeg håper jeg får mange spørsmål. ^^

Blogges.<3

Lørdag

Heihei!

I dag har jeg gjort litt husarbeid også har badet og sett på "Skal vi danse"! Noen andre som ser på det? :-D Jeg digger det. <3 Jeg heier på Noman og Nadya, Stella og Asmund og Atle og Marianne! Også har jeg kost meg med godteri i dag. :D Jeg og mamma har laget muffins og sånn ser de ut nå som de ligger i posen:
Blogges.<3

Måtte bare si en ting....

Heihei!

I går sa jeg bare at jeg hadde fått nye sko, men jeg må også nevne at Stine var på besøk. :) Vi så på Frustrerte fruer. Jeg har hele sesong 1 på DVD men jeg hadde ikke fått sett noe, så vi så episode 1 sammen. Men den var jo kjempelang! Tipper den var lenger enn en vanlig episode som er ca. 40-45 minutter. :p Men jeg vet ikke, da. På en måte var det bra at den var så lang også for det var jo spennende.
Har ikke fått blogget i dag...

Heihei!

Jeg har ikke fått blogget i dag pga. det nesten ikke har skjedd noen ting utenom at jeg har fått nye sko, som forresten ser sånn ut:

Det hvite øverst er pels.... ;p

 

Blogges.<3

Tante

Heihei!

Da blir det kos med tante i dag i stedet. Håper virkelig det går denne gangen. Jeg gleder meg. :D

God morgen!

Heihei!

Vel, egentlig er klokka over 1 så det er vel god dag. c: Men for meg er det morgen når det er snakk om høstferien. Jeg har alltid klokka til ring kvart over ti men jeg har fått det til vane å slå av alarmen uten å tenke over det og bare sove videre... Uff. Men i dag skulle jeg egentlig til tanta mi sammen med søstra mi, men hun kunne ikke allikevel så da ble søstra mi (Victoria) sammen med Stine i stedet. Jeg skal dra til farmor og onkelen min i stedet. De har hver sin leilighet, men de er VELDIG nærme hverandre så de pleier å være sammen. Jeg skal kanskje dra ut på en gåtur med faren, søstra mi og hunden vår snart hvis pappa gidder.


Topsy! Hunden vår.<3

 

Blogges.<3

Brownies og farget hår! :3

Heihei!

Jeg, søstra mi og ei venninne begynte på en "Må gjøre-video" som ikke er ferdig enda. Den blir nok publisert etterhvert. Etter det gikk vi ned til skolen og husket litt osv. også gikk vi på butikken og kjøpte ingredienser til brownies. Så lagde vi det. Før det var jeg, mamma og søstra mi hos bestemor og bestefar. Jeg smakte ikke på browniesene pga. jeg vil bare spise slikt på lørdager. Men jeg tok noen bilder:


Deigrestene...


Kaka når den akkurat har kommet ut av ovnen. Ps. vi glemte å smøre kakeformen, men det gikk bra. x]


Litt ødelagt....

Noe vi også hadde på........ trommevirvel....................

 

 
Glasurpulver akkurat kommet ut av posen. Det ser ikke så veldig godt ut eller hva?


Nå begynner det å hjelpe....


Ferdig! :D


Stine på vei ut døra med resten av kaka.


 

 

MEN: Jeg sa jo at jeg farget håret! Altså, ikke farget hele men forsterket stripene jeg hadde fra før.


Look!

 

Blogges.<3

 

Skal snart legge meg, men....

Heihei!

Jeg måtte bare poste et siste innlegg før jeg legger meg. ;-) Det er favorittsangen min Skyscraper av Demi Lovato.<3 Teksten er bare helt nydelig.

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Desember 2011 » November 2011
legg meg til som venn

Her kan du skrive det du vil :-)


Kontakt


din epost adresse


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits